divendres, 30 de setembre del 2016

Recomanem

Avui us presentem dos llibres que ens acaben d'arribar i segur que us agradaran.

Resultado de imagen de Els mitjons de l'ogre
Títol: Els mitjons de l'ogre.
Autora . Maria Carme Roca.
Localització: I2 ROC.

En Maties és un ogre tranquil i força eixerit que col·lecciona mitjons. De cop i volta, i sense comprendre el motiu, s’adona que en perd alguns. On són els seus estimats mitjons? En aquesta divertida història podreu descobrir descobrir, com n'és d'avorrit això de portar els mateixos mitjons a cada peu. 
Conté moltes il·lustracions que us faran més agradable la lectura.


Resultado de imagen de les fades són calves

Títol: Les fades són calves.
Autora: Cinta Arasa
Localització. I3 ARA

Un dia la Valèria a l'escola crida:  "Les fades són calves". Vol defensar-se i defensar la seva mare. A partir de llavors les dues juguen a inventar-se una història de fades, desitjos i encanteris perquè la malaltia que pateix la mare no converteixi cada dia en un dia trist. Potser sí que les fades existeixen ...

Part dels beneficis de la venda d'aquest llibre són dedicats a la recerca contra el càncer.







dilluns, 26 de setembre del 2016

Recomanem contes

Avui recomanem una  col·lecció de contes joc.

Es tracta de faules i contes clàssic, que probablement coneixeu, però aquí la història és narrada i il·lustrada mitjançant 21 fitxes combinables per formar una única gran imatge de 68 × 81 cm, com si fos un magnífic trencaclosques que es va descobrint a mesura que se segueix el fil narratiu. Les il·lustracions, plenes de colors i de detalls, van integrades en un text senzill i clar escrit en majúscules a la part posterior de cadascuna de les fitxes i en minúscules a l’interior de l’estoig. Amb aquestes targetes podeu construir el conte, trobar les pistes per endreçar les imatges , llegir i jugar.


Els trobem publicats  a l'editorial Nandibú de Pagès Editors.

















diumenge, 18 de setembre del 2016

Curs 2016-2017. Com funciona la biblioteca.

Recordeu que per trobar qualsevol llibre a la biblioteca  heu de saber com estan organitzats  . Cada llibre porta una etiqueta, el teixell, que indica el lloc de la biblioteca on es troba.

Els llibres de coneixements porten al davant un número que ens indica la temàtica de què parlen i ens permetrà saber el prestatge on està guardat.



Cliqueu damunt la imatge:



Resultado de imagen de biblioteca dibujos animados