dilluns, 3 de desembre del 2012

Recomanem

En aquesta secció us anirem presentant llibres, articles de revista, videos.... que pensem que us poden interessar i agradar.
Vosaltres també hi podeu participar  fent els vostres comentaris i compartint el que heu trobat més interessant del que heu llegit recentment. Si heu llegit llibres que us hagin agradat ho heu d'explicar per tal que els vostres companys també els agafin de la biblioteca i els puguin llegir.
Podeu recomanar llibres als vostres companys i coneguts.
Per començar:

Corre pardalet.
Autora : Brigitte Weninger
 

Aquest és un conte que explica la història d'un pardal que sota els efectes d'una tempesta pateix un accident que el deixa malferit. La vida del pardal canviarà substancialment, però gràcies a l'ajut del seu amic el ratolí, i del saber fer d'un corb expert aconsegueix anar endavant.
És un conte que traspúa sentiment i esperit de superació. Darrera del relat hi endevinem la importància de l'amistat i del suport dels qui ens envolten quan passem per moments difícils, la necessitat de superar la por i de fer front a l'adversitat quan aquesta es presenta.


Títol: Els refranys més divertits
Autora: Núria Albertí

 Els refranys més divertits.jpg

Els refranys més divertits és un recull de refranys populars, prou coneguts, ordenats en cinc temes: el temps, el calendari, les estacions, les festes populars  i els aliments. A cada pàgina del llibre hi ha un refrany amb l'explicació del seu significat, un poema i una il·lustració.




1 comentari: